snöbus :)

2012-01-24 @ 18:24:54








fanni älskar snön (och att bära på pinnar) :P

tulpaner :)

2012-01-22 @ 14:45:07
har börjat älska snittblommor och just nu är det tulpaner som gäller :) de är ju faktiskt fantastiskt fina men tyvärr håller de sig bara snygga nån dag innan de börjar blomma ut för mkt. men då är det ju bara att köpa nya :)



fula :)



nya fina som köptes igår :)

kycklingtacos!

2012-01-21 @ 00:07:39
ikväll åt vi kycklingtacos till middag, det är ju såå gott!



ett tips från mig till er är att steka en gul lök och en röd paprika först och sen lägga det åt sidan medan du steker kycklingbitarna, jag tar alltid 2 fileer och det räcker gott och väl till 4 pers typ :) när kycklingen är färdigstekt blandar jag ihop kycklingen och löken och paprikan och her på en påse vanlig tacokrydda + vatten och låter det puttra ihop nån min :) (tycker inte att fajitakryddmixen är så god) detta är minst lika gott som med köttfärs :)

stegehylla!

2012-01-18 @ 20:02:25
för ca 2 månader sen köpte vi en stegehylla pga att jag tycker de är snygga :) men jag vet inte vad man ska ha på de? vad ska vi ha? den har stått tom länge och samlat damm men rätt nyligt ställde jag dit lite smågrejs.. men jag vet inte.....





ni kan blunda för de fula kablarna :)


världens tråkigaste födelsedag!

2012-01-17 @ 20:22:24
idag fyller jesper år och jag känner ångest över vilken tråkig fördelsedag han fått! att jag inte varit piggare på att baka och fixa för han ger mig ångest. men jag har verkligen varit trött och loj. att jag sen jobbar 13.30-21 på självaste dagen gör ju inte känslan bättre!

men paket har han iaf fått! (han sa dock prompt att jag inget skulle köpa....)








han fick svensson svensson säsong 1 och 2 samt filmen, nåt han pratat om att han velat ha och som även jag uppskattar att se på! helt i vår smak :) och sen köpte jag även en snygg tavla hos fröken form som jag sett att en av mina favoritbloggerskor hade i sitt hem :)

det är bra med bloggar som man kan få tips och inspiration från :)

sjuk hela halva veckan!

2012-01-15 @ 11:35:42
i veckan var det min tur att bli hängig (igen)..
feber och elak hosta. tur vovve har funnits hemma och hjälpt mig bli frisk :)







hunden är människans bästa vän, inte sant!? :)

hejdå julen!

2012-01-08 @ 11:58:18
igår lördag städade jag bort julen samt dammtorkade varenda vrå i lägenheten, kan säga att det behövdes. fy tusan vad dammigt och fy tusan vad jag hatar att ha det smutsigt och o-ordning kring mig. :P

jag älskar alla julsaker vi haft framme. inte för att vi haft så mkt, utan alldeles lagom.











alla dessa jul-ljusstakar vi haft framme i år kommer från ett av mina favoriktmärken cult design, de är stilrena och manchetterna är utbytbara. ljuststakarna står nu kvar men med andra nya manchetter som passar även fast det inte är jul. :)





när vi flyttar nån gång i framtiden och förhoppningsvis får bättre förvaringsmöjligheter så kommer allt vara mer strukturerat och lätthittat i fina förvaringslådor märkta med "jul" :)
(inte som nu bara islängt i ikea-pappkassar)

har jag inte ordning och reda blir hela jag ett kaos!

Nytt år nya tag!

2012-01-06 @ 13:13:23
Ett av mina nyårslöften är att bli en flitigare bloggare. :)
Jag gillar att skriva av mig och visa diverse bilder från min vardag, så jag ska fortsätta. :)

Nystart 2012 startar imorgon lördag!




RSS 2.0