åsele marknad!

2011-07-30 @ 21:22:39
i sommar har jag varit på åselemarknaden för första gången... en stor marknad med en massa knallar och en del underhållning som man kan tycka vad man vill om.. (amy diamond, sean banan o markoolio) :D stånden innehöll några bra grejer men mest skit (som på alla marknader) och samma saker hos flera av försäljarna.. men en folkfest för de som är här och framförallt för de som bor eller kommer från åsele..

hittade bara en sak som föll mig i smaken.. en fin välkommenskylt för 50 kr som jag hängt upp i hallen :)



så mina vänner, välkommen till oss! (kanske kan jag bjuda på en kaka eller två då!) :D

har börjat fiska!

2011-07-29 @ 17:25:38
jag som aldrig i hela mitt liv fiskat förut har nu varit ute 4 svängar denna semester :) jag metar som aldrig förr :) har även min personlige assistent (svärfar) som sätter på masken o tar av den fångade fisken från kroken :) för de rör jag inte.... :D









och fanni är såklart med i allt vad vi gör :)


2 år och 3 månader..

2011-07-28 @ 11:41:46
det går inte en dag utan att jag ägnar min mamma en tanke.
vissa dagar känns det mer jobbigt än andra att min mamma inte finnns mer.

i flera månader har pappa bett mig komma hem och titta/rensa bland mammas alla kläder som ligger i högar på gästsängen. men jag tycker det känns jobbigt. igår var jag dock där och tittade lite. lyfte upp några fina klänningar men ser då bara min mamma framför mig iklädd dom och släpper då ner allt och går.

varför är hon inte kvar och kan bära alla dessa kläder? det är många av plaggen som är alldeles nya då hon o pappa de sista månaderna åt gi-kost och tappade en del kilon och därav behövde köpa nya mindre plagg. det känns fel att kasta... men samtidigt varför spara?

nä huvva vad jobbigt det är. och det är kanske svårt för många att förstå....



ty ingen såsom du har kärlek givit, din plats kan aldrig fyllas mer..

ny taklampa!

2011-07-27 @ 19:37:53
nu har vi äntligen bytt ut vår gamla plafond till vår nya maskros lampa från ikea.
det är redan många som har den och nu även vi. jag tycker verkligen att den är jättefin. :) när man tänder den då det är mörkt ute blir det mönster på väggarna och i taket. fint!

släckt! tänd!

vilken usel fotograf jag är! lampan är finare i verkligheten :)
men här kommer en fin bild som jag googlade fram :)



mysig lampa va :)


ett till ullaredsfynd!

2011-07-26 @ 20:54:50
vad kul det är att skriva av sig lite och visa lite saker från vårt hem :)
(som jag bestämt att vi ska ha) :D
synd att jag inte är kreativ och duktig på att skapa egna saker eller göra om gamla saker till det bättre, för hade jag varit det hade inredning varit vad min blogg skulle handlat om. nu kan jag bara visa upp en del smågrejer från vårt hem som jag tycker är fina och bra köp :)



den här canvastavlan köpte vi på ullared och jag tycker att den är snygg och sen har den ju ett bra budskap. lita på varann!

ullaredsfynd!

2011-07-25 @ 21:04:05
i sommar har vi varit två svängar ner till göteborg (och då åker jag ju såklart även till ullared..) och som vanligt fyndar jag en massa! det går liksom inte att låta bli. det där varuhuset är helt sjukt, det är så stort, billigt och allt finns.. :)

köpte bl a fina bokstäver till ett bra pris! halva priset i jämförelse med boom i umeå :)





fina va :)

nystart 2!

2011-07-25 @ 20:56:59
det var kanske jordens osmartaste idé att ta tag i bloggen mitt i sommaren så här har det ju varit dött som i de flesta andras bloggar sommartid :)

men nu börjar jag om :) häng med....

RSS 2.0