snabbmat!

2010-11-12 @ 16:04:40
jag ogillar hamburgare och dylikt så när jag/vi ska käka snabbmat pga lathet så blir det ofta hämt-tacos eller nån god macka :) se här så gott..... mmm... frestande va!?!? :)

middag igår efter jobbet kl 19.30 :



middag idag i min ensamhet :



och på tv´n rullar dexter :)


Gouter vs Pepparkaksfil :D

2010-11-10 @ 19:17:39
i eftermiddag då jag var på stan så köpte jag en kycklingmacka på "Gouter" innan jag åkte hem... men fy! jag trodde den skulle va lika god som en subwaymacka, men icket. bortkastade pengar! buhuu..

jag köpte även idag en pepparkaksfil! jag älskar fil. speciellt hallon/vanilj-filen... men men :P
denna hade jag iaf aldrig provat förut. den var faktiskt god... pepparkakor är ju mums!



positiva besked!

2010-11-10 @ 07:40:25
* igår ringde jag upp den som tackat ja till min lägenhet. och dom vill hyra den så snabbt som möjligt! jippey. jag slipper dubbel hyra i januari. så nu måste jag ringa kvinnan i vår nya lgh och höra när hon tänkt flytta ut.. jag skulle kunna börja flytta in där redan nu. är lite less på ersboda. :P

* igår fick jag veta att jag kommer få 3 dagar betald ledighet i början av december. alltså inte semesterdagar. utan bara vanligt ledig, med betalt. det är lyx. speciellt då 2 av de 3 dagarna infaller en lördag och söndag. :)

kram på er!


jobbigt måste...

2010-11-04 @ 19:28:53
under säkert ett års tid har pappa bett mig komma hem till han och titta och rensa bland alla mammas grejer, men jag har bara sagt att ja ja jag kommer nån dag... men den dagen kom aldrig. jag har alltid haft nån ursäkt för att slippa.

men nu i dagarna har jag börjat lite smått.. mest bland mina egna gamla grejer som bara samlar damm, typ skolböcker från mellanstadiet, brevpapper, vhs-filmer, böcker, smycken etc.... alltså bara en massa skit! stora sopsäckar och banankartonger med bråte väntar nu på att brännas.

mammas alla kläder orkar jag inte ta tag i själv... så det ska jag och min syster göra i jul! OK?

brorsan var också med mig hos pappa hela eftermiddan fram till nu..
han hittade ett "sött" hjärta i en av alla lådor... han sa att det inte var en gåva från honom utan nåt som jag nån gång fått av min syster............. :P  hmmmpf.



tack!

tog även hem en samling jag tydligen fått i mina yngre dar. en låda med 12 skedar.
fina skedar. silverskedar. är det vanligt att folk samlar på sånt?


RSS 2.0