ett år äldre!

2010-10-31 @ 22:03:58
igår fyllde jag 23 år gammal... hade en lugn dag för mig själv, städandes och bakandes :) på kvällen kom alla mina fina vänner hit och firade med mig. hade det hur bra som helst. är omgiven av fantastiska människor :)

... och nu är jag inte utan kamera längre!



fick en ny canon ixus av världens bästa kille!!! bortskämd tjej..... kanske. :P

flytt på g!

2010-10-29 @ 09:24:36
i förrgår sa jag upp min lägenhet. :)
igår var vi o skrev på ett nytt hyreskontrakt. :)
idag ligger min nuvarande lägenhet ute. :)

vi flyttar den 1a januari så det är bara att hoppas att nån vill ha min lgh då! annars får jag en månad dubbel hyra.... fast det drabbar väl ingen fattig. ;) men jag skulle ju hellre använda dom pengarna till nåt roligare..

..... som typ shopping! weeey. köpte förresten 3 nya party outfits i övik i veckan. välbehövligt!




hittat rätt!

2010-10-21 @ 16:58:03
har hittat rätt i livet! så nu söker vi lägenhet. raska takter...
men varför vänta när allt är perfekt. :)

high on life!

update..

2010-10-15 @ 20:20:20
gud vad less jag är på att inte ha en fungerande kamera!
det är ju så tråkigt att skriva av sig utan att kunna lägga in bilder. men men...

nu har jag iaf vart hemma från jobbet i 3 dagar med ont i magen och ryggen, magvärken försvann snabbt men ryggvärken är äcklig. tur jag har en bra massör i nordmaling.... :D

och nu är jag hemma på ersboda igen efter 6 dagar boendes i nordmaling hos jesper.. jag har 3 mil till jobbet från ersboda och 4 mil till jobbet från nordmaling. så det är ju hugget som stucket vart jag sover. har 30 min till jobbet från båda våra hem. :)

ikväll är felicia här, vi ser på barnkanalen och inväntar idol. lugnt och skönt. :)

imorrn jobbar jag egentligen med signe också, och då skulle felicia följa med mig dit.. vilket hon tycker är ganska kul och intressant. men jag har för ont i ryggen och jobbet i sig innebär en del lyft. så det blir 4 dagar sjukskriven denna vecka, aj aj aj.... dålig ekonomi i november, jo tyvärr.

så imorrn blir en lugn hemmadag med felicia. hon har fått en ny cykel också, så hon önskar att vi far ut och cyklar imorrn! galen!!! det är ju iskallt ute nu. men det är bara att klä på sig och hoppas på att ryggen inte säger emot. sen vill hon baka också! underbart. 100 år sen jag bakade sist! weeey!

i övrigt så är livet på topp nu! jag har allt man kan önska sig!
kärlek, jobb, lägenhet, vänner, familj! ..
.. jag har allt utom min älskade mamma. men det har jag lärt mig leva med! men det känns ändå så konstigt att säga att jag har det bra nu, att jag har allt man kan önska. för det är ju faktiskt alltid nåt som fattas.....


:)

2010-10-09 @ 21:29:15
man ska kyssa många grodor innan man hittar sin prins!


RSS 2.0