ledig solig hundig dag :)

2011-06-27 @ 22:31:11
jag älskar fanni mer än allt annat! (förutom jesper då) :)
hon är den goaste, gladaste och roligaste hunden jag nånsin upplevt. så go som hon är mot flocken finns det nog ingen annan hund som är :)

här kommer lite bilder från vår dag idag!



lite pinn-bus ibland är ok va :) inte för ofta för då blir hon pinntokig :)



hon har börjat lossa päls nu efter valpningen! tur att hon gillar att bli borstad :)



sen så var monica här med hennes 4 månaders sheltie, Sookie. :)


fulltecknade dagar!

2011-06-26 @ 18:45:55
högtider är fina traditioner som alltid firas på ett bra sätt med bra folk.
det är bara synd att man inte oftare tar sig för att samla ihop ett gäng vid icke högtidliga tillfällen för att umgås o se hur det är med alla.

men iaf, min midsommar firades precis som vanligt hemma hos familjen i strand med samma folk som vanligt vilket är folk jag tycker om och trivs bra ihop med :) en bra härlig lugn kväll där jag lyckades kasta ner kungen i kubb så tjejerna förlorade....... opsi.



lördag o söndag har jag bara jobbat och förhoppningsvis syns det lite extra på lönen nästa månad :) nu är jag ganska trött och har ont i mitt schlatter-knä som jag olyckligt ramlade o slog förra lördan då jag o jesper spelade tennis. får hoppas det ger med sig snart annars får jag ringa farbro doktorn igen :)

efter ett långt + skönt uppehåll från onödigt babbel är jag nu tillbaka med ännu mer onödigt :)

2011-06-22 @ 20:16:01
HEJ HEJ HEJ och välkomna tillbaka till mitt liv!

min besökarstatistik har sjunkit som tusan! (dock var det 2 pers in här igår och blev säkerligen besvikna på den frånvarande uppdateringen :) men här är den.. )

uppehållet har jag haft pga en massa anledningar! tidsbrist, idétorka och less på att bara ordbajsa.. jag älskar själv bloggar som är inriktade på nåt speciellt, tex husbygge, matlaging, shopping eller barn/familj.... ordbajseri/dagbok/tråkig info är jag less på och därför la jag ner. för det jag skrev i min blogg var emot mina egna åsikter. :P hade jag byggt hus hade jag skrivit om det och allt som hör därtill, hade jag haft en knodd i magen hade jag skrivit om hur lyckligt lottad vi är som ska bli föräldrar osv, men nu är det trots allt ändå så att jag inte har nåt speciellt tema på min blogg! BUHU.

men den dagen jag har ett specifikt ämne att skriva av mig om så ska jag göra det, ordentligt!

nu får ni stå ut med gamla vanliga anna, fast ändå förändrad till tusen, men ändå samma person nånstans där inuti hjärtat men olik i det yttre...... (mkt kan hända på ett år..... tyvärr)


RSS 2.0